Home / Webáruház / Nagyon hasznosak a tapadásmentes edények

Nagyon hasznosak a tapadásmentes edények

Ahhoz, hogy sütés-főzés közben ne égjenek oda az ételek, illetve, hogy ne tapadjanak az edény aljához, mindig olajat és zsírt használtak az emberek.

Ezzel a módszerrel viszont az a probléma, hogy jelentősen megnöveli az ételek kalóriatartalmát, ami nem túl egészséges. Azonban a tapadásmentes edények egy különleges bevonattal vannak ellátva, így a húsok a saját zsírjukban sülhetnek omlósra. A tapadásmentes edényekből nagyon sokféle variáció létezik, mivel különféle bevonatokkal vannak ellátva.

Egy időben nagy számnak számított a teflon, azonban egyre divatosabb manapság a kerámia, illetve a gránit-márvány bevonat. Az utóbbiak kevésbé sérülékenyek, hiszen a teflon esetében köztudott, hogy nem szabad fém evőeszközzel megkavarni az ételt, mert akkor sérülhet a tapadást megelőző réteg.

A tapadásmentes edények széles választékát kínálja az edenyshop.hu, ahol a minőségien kivitelezett termékek esetében az egyedi formatervezés is jelen van. Ezekkel a konyhai eszközökkel sokkal élvezetesebbé válik a főzés és garantáltan ízletes fogások varázsolhatóak az asztalra.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Természetes termékek a hajhullás ellen

Elege van abból, hogy reggel a kihullott hajszálait kell lássa az ágyában? Senki sem szeretné ...

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Elfogadom