Home / Webáruház / Az őrölt kávé helyes tárolása

Az őrölt kávé helyes tárolása

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a termék kizárólag kávébabot tartalmaz, szóval a csomagolásában semmilyen hozzáadott anyag nem található. Az őrölt kávé ízre megközelítőleg ugyanazt az élményt nyújtja, mint a szemes. Az előnyei közé tartozik többek között, hogy gyorsabban elkészíthető.

Ez a kényelmi termék a felbontást követően azonnal felhasználható. Törekedjen arra, hogy aromazáró edényben tárolja! Ha megfogadja ezt a jó tanácsot, akkor reggelente minőségi italt fogyaszthat. A kávénak a pörkölés után, ami körülbelül 200-220 fokon történik a legnagyobb ellensége, az oxigén és a levegő páratartalma. Ha az őrölt kávé mellett teszi le a voksát, akkor érdemesebb minél kisebb kiszerelésben megvásárolni. Persze ez csak akkor lényeges, ha a saját csomagolásában szeretné tárolni.

Ilyen esetben csak egy aprócska lyukat vágjon a zacskón és a használatot követően azonnal zárja le! Ha másik edényben tárolja, akkor azt havonta egyszer célszerű kimosni és kiszárítani, hiszen az őrölt kávé olajszármazéka megtapad a fémdoboz oldalain.

About seditor

Check Also

sporttáskák

Sporttáskák férfiaknak és nőknek

A sport remek tevékenység, hogyha valaki szeretne fogyni, ellazulni, egészségesebb lenni vagy csak elvonatkoztatni a ...

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Elfogadom